Autommechanika Shanghai 2017 China Lutong 4


Automechanika Šanghaji 2017, Úspešný úspech

Spoločnosť Automechanika Shanghai 2017, ktorá sa konala od 29. novembra do 2. decembra 2017, doteraz umiestnila svoje najúspešnejšie výsledky. Podujatie je najväčším veľtrhom Ázie pre automobilové diely, príslušenstvo a služby. Čína Lutong, s viac ako 20-ročnými skúsenosťami ako svetový výrobca systémov vstrekovania paliva a komponentov, ktoré slúžia ako výrobca originálneho zariadenia, tak aj trh After After, sa zúčastnil 13. vydania Automechanika Shanghai, ktorá sa konala v Šanghaji v Číne na konci roka rok a naša posledná celosvetová prehliadka najdôležitejších automobilových veľtrhov po celom svete.

"Pre nás je účasť na tomto veľtrhu kľúčová na podporu našich produktov, pretože umožňuje spoločnosti China-Lutong získať prístup k novým obchodným príležitostiam a stále rozširujú náš podiel na trhu", hovorí Dennis Shi, medzinárodný obchodný riaditeľ spoločnosti China Lutong.

Čína Lutong Parts Plant - navrhuje, vyvíja a vyrába systémy a komponenty EFI pre automobilový trh od roku 1992. Ponúka svojim zákazníkom širokú škálu produktov s viac ako 3.000 položiek vrátane Diesel Distributor Head Diesel, prvky, d / ventily, injektory, dieselové trysky , Čerpadlá VE, zostavy a skúšobné zariadenia.

Jednou z najpopulárnejších udalostí sú napríklad Automechanika Matchmaking Forum, kde sa zákazníci stretli s dodávateľmi, aby preskúmali potenciálne obchodné príležitosti. Stánok Čína-Lutong bol dobre navštevovaný a poskytol spoločnosti príležitosť prezentovať svoje nové inovácie a najnovší vývoj širokému publiku zákazníkov, partnerov a dodávateľov automobilových dielov, príslušenstva a zariadení. Čína-Lutong má schopnosť dodávať viac a viac vynikajúcej kvality častí common rail a častí dieselových motorov! Nechajte značku "DICSCL PARCS" ako prvú voľbu náhradných dielov a príslušenstva pre automobily v Číne!

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include plunger barrel,Control Valve, Injectors,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.


A očakávate, že sa znova uvidíme na Automechanke Shanghai 2018

Niektoré fotografie sme vzali počas Automechanky Shanghai 2017

Pillow block bearings

Pillow Block Bearings,The Pillow Block Bearing Series,Ff12 Pillow Block Bearings,Pillow Block Bearing

UKL Bearing Manufacturing Co., Ltd., , https://www.uklautoparts.com